RICHTLIJNEN EN PRIJZEN

Aandachtspunten voor yogabeoefening:

-  Anderhalf uur voor de les niet (teveel) eten.
-  Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen. Yoga wordt bij voorkeur op blote voeten gedaan.
-  Er zijn yogamatten aanwezig. Neem een badlaken mee om op de yoga mat te leggen. Voor de lange ontspanning sokken, trui/vest/deken. Evt. een kussen voor onder je hoofd te leggen.
-  Meld gezondheidsklachten bij je docent. Overleg met je huisarts of specialist over eventuele beperkingen tijdens het beoefenen van de yoga.
-  De lessen zijn zorgvuldig opgebouwd, maar houdt je eigen grenzen in de gaten. Wanneer je een oefening niet kunt, zijn er aanpassingen mogelijk, of kun je de oefening in gedachten meedoen. Forceer jezelf nooit. Kom gerust eerder uit de houding bij pijn of ongemak.
-  Blijf altijd voor je pijngrens. Voel het verschil tussen ongemak en pijn. Pijn is een signaal van je lichaam dat je moet stoppen.
-  Overleg na de les de pijnklacht. De oefening kan dan aangepast worden. Dit om blessures te voorkomen.
-  Wees aandachtig als je uit de houding komt.

Voorwaarden:

Als je een les mist, kan die in overleg met mij ingehaald worden binnen dezelfde blok. Instroming in de lessen is op elk moment mogelijk. Na één proefles zullen de kosten van de overige lessen uit het blok berekend worden. Graag 24 uur van tevoren afmelden, i.v.m. inhaal mogelijkheden voor de anderen. Als je wilt stoppen met de yoga, geef dit dan een maand voor het eind van het blok aan.

Prijzen:

De Hatha Yoga lessen zijn ieder seizoen verdeeld in drie Blokken. Dit kan variëren van 10 tot 13 lessen per Blok. Prijzen voor proeflessen, lessen in een Blok en losse lessen zie mijn facebookpagina.

Proefles!

Kom het zelf beleven… voel je welkom!

Je kan je opgeven door het contactformulier in te vullen op deze website. Voor meer informatie kan je me natuurlijk ook bellen: 0638128911